Om Skovlyskolen

Skovlyskolen er den lokale skole placeret midt i Paradiskvarteret.
Skovlyskolen er en velfungerende skole med energiske, nysgerrige og deltagende børn. Engagerede forældre og kompetente medarbejdere. Vi har høj fokus på skoleudvikling, specielt i forhold til hvordan skoleudvikling kan skabe større kvalitet og energi både i forhold til medarbejdere og børn.

Vores udgangspunkt er, at vi altid gerne vil lytte, forstå og arbejde for at skabe de bedste betingelser for vores elever. Et af vores grundlæggende mål er, at børn og unge får tillid til og tro på, at de kan lykkes. Vi har derfor et højt engagement og en tæt professionel relation til vores elever. Og fokus på styrke elevernes personlige ressourcer og selvværd, så de kan agere aktivt og positivt i eget liv.

Vi er en tosporet folkeskole med en tilknyttet specialskole med to spor. Vi ligger i naturskønne omgivelser lige op ad Rude Skov og Oksemosen. Der er lys og luft og masser af muligheder for udendørsliv. Derudover har vi egen svømmehal og gode idrætsfaciliteter.

Blanketter